Αρχική > Ανακοινώσεις > ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΗΒΑΣ

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΗΒΑΣ


Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στις 24/7 στα γραφεία της Ενωσης Μικρασιατών Θήβας κοινή συνεδρίαση των διοικητικών συμβουλίων του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας και της Ενωσης Μικρασιατών Θήβας.

Τα μέλη των 2 διοικητικών συμβουλίων είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από κοινού, να γνωριστούν μεταξύ τους και να ενημερωθούν για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη γειτονιά του Συνοικισμού.

Στη συνεδρίαση τονίστηκε ιδιαίτερα ότι η σημερινή εικόνα εγκατάλειψης του παλαιού προσφυγικού Συνοικισμού, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Πρέπει να υπάρξουν ουσιαστικές παρεμβάσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από κάθε εμπλεκόμενο φορέα, είτε λέγεται Δήμος, είτε Νομαρχία είτε Πολιτεία, ώστε η περιοχή να εξασφαλίσει ανθρώπινους όρους υγιεινής για τους κατοίκους της και να πάψει να αποτελεί γκέτο.

Σε αυτή τη κατεύθυνση ο Εμπορικός Σύλλογος θα στηρίξει κάθε προσπάθεια της Ενωσης Μικρασιατών  και ειδικά τη σχεδιαζόμενη Ημερίδα τον ερχόμενο Νοέμβρη με θέμα: “Συνοικισμός, η επόμενη μέρα” καθώς και τη δημιουργία στρατηγικού σχεδίου ουσιαστικής ανάπλασης και ανάδειξης της περιοχής.

Η Ενωση Μικρασιατών  Θήβας, στα πλαίσια του διαλόγου και με άλλους φορείς της πόλης θα επιδιώξει ανάλογες συναντήσεις μαζί τους, αφού θεωρεί ότι το πρόβλημα του Συνοικισμού αφορά ολόκληρη την πόλη και η λύση που θα πρέπει να δοθεί πρέπει να έχει την ευρύτερη δυνατή συναίνεση.

  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: